DERMAPEN TRETMA

V vsakem desetletju bodite najboljši

Kako se vaša koža spreminja s starostjo in kaj storiti v vsaki fazi

Že od malih nog smo zasipani z nasveti o preprečevanju znakov staranja. Česar nam internetni vrtinec ne pove, je, kako je to drugače za vsako življenjsko obdobje. Kar deluje na vaši debeli koži, stari 20 let, ni enako tistemu, kar potrebujete, ko dosežete upokojitveno starost. Zato smo določili vse pogoste težave s kožo po desetletjih. Naučite se, kako se vaša koža spreminja s starostjo in kaj lahko storite, da boste vedno videti mlajši od svojih let.

Cena

80 / naprej
  • Trajanje: 60min

Indikacije

Najstniška koža

Pogoste težave s kožo: odvečno olje, akne in izbruhi, brazgotine po aknah V najstniških letih se zgodi marsikaj. Verjetno opažate veliko sprememb, ki jih povzročajo hormonska nihanja, ki prihajajo s puberteto. Za mnoge to prispeva k novim kožnim izzivom, za katere niste skrbeli, ko ste bili otrok. Čeprav so akne pogosta skrb najstnikov, to ne olajša njihovo obvladovanje. Poleg fizične skrbi ima lahko tudi čustveni vpliv. Vendar se vam ni treba sprijazniti z aknami samo zato, ker ste najstnik.

Nasveti za nego kože za najstnike

Uporabljajte izdelke, ki se borijo proti aknam na več ravneh, vendar s kože ne odstranjujte eteričnih olj. CLINIPREP je protimikrobna raztopina, ki spreminja igro in ubija p. akne bakterij, hkrati pa zagotavlja idealen pogoj za hitro okrevanje kože po izbruhu. CLR FOAM CLEANSER in CLR LOSION sta popoln duo čistila in vlažilca, ki ohranjata pore čiste in najstniško kožo uravnoteženo.

Koža v 20-ih letih

Pogoste skrbi: drobne gubice, motna koža, temni kolobarji ali zabuhle oči Vaša dvajseta so lahko ena izmed vaših najbolj zabavnih let. Če preživite veliko časa na prostem ali uživate v poznih nočeh, morate svojo kožo zaščititi pred poškodbami zdaj. V nasprotnem primeru vas lahko kasneje dohiti. Pri 20-ih se vaša koža začne postopoma tanjšati – proces, ki se bo nadaljeval od tu naprej. Masa kolagena se zmanjša za 1 % na leto. Poleg tega je oslabljena zaščitna funkcija in naravna UV zaščita.

Nega kože pri 20-ih

Sonce bo vašo kožo postaralo bolj kot skoraj karkoli drugega. Zato se morate zaščititi pred to grožnjo, tudi ko ste znotraj. Vsak dan nosite COVER RECOVER SPF 30 in ponovno nanesite. Čeprav verjetno še nimate gub , je dobro, da začnete uporabljati retinoid (obožujemo RETINAL ACTIVE ), da preventivno preprečite te znake staranja. Začnete lahko z uporabo vsakih nekaj dni, da zgradite toleranco. Po zabavnem nočnem izhodu ali poletu na dolge razdalje obnovite videz občutljivega predela okoli oči z RER MASKO ZA OČI .

Koža v 30-ih letih

Pogoste skrbi: linije in gube, pigmentacija/poškodbe zaradi sonca, rozacea Do svojih 30 let dosežete svoj korak v življenju. Morda imate večji občutek zase in ste že nekaj let eksperimentirali z različnimi izdelki za nego kože. Morda ste začeli preizkušati nekaj postopkov, kot so microneedling, laserji ali polnila. V tem delovnem desetletju je vaša kožna pregrada oslabljena, celični promet pa se še dodatno zmanjša. Bolj slabe novice se bojimo z manj naravnega kolagena in hialuronske kisline. In v 30-ih letih se bo najverjetneje pojavila rozacea (še posebej, če ste ženska s svetlo polt).

Nega kože pri 30-ih

Dobra novica? Za boj proti tem naravnim procesom lahko naredite veliko. Če je vaša rutina sestavljena iz osnovne kombinacije čistila in vlažilca, je čas, da dodate nekaj antioksidantov serumu ANTIOXIDANT COCKTAIL . To lahko pomaga odpraviti nekaj nastale škode. Če vas največ skrbi odvečna pigmentacija, poskusite BRITE LITE . Nadaljnja uporaba močnega vitamina A v RETINAL ACTIVE bo pripomogla k preprečevanju drobnih gub in gub.

Koža v 40-ih letih

Pogoste skrbi: hrapavost/suha, globlje gube, starostne pege, izguba sijaja Menimo, da samozavest, modrost in izkušnje, ki ste jih pridobili v zadnjih 4 desetletjih, zagotovo odtehtajo nekaj dodatnih sivih las ali izgubo kolagena, ki jo prinašajo vaša 40. leta. Morda boste imeli nekaj več časa in denarja za vlaganje v svojo kožo kot takrat, ko ste pri 20-ih prihranili vsak peni za nočni izhod. Ne moremo zanikati, da se vaša koža v 40-ih letih bistveno spremeni. Prizadeta je vsak sloj kože. Zgornja plast se tanjša in kožne celice se tukaj skrčijo. Vezivno tkivo v srednji plasti se razgradi in ne zadržuje vode kot nekoč. In spodnja maščobna plast se zmanjša.

Nega kože pri 40-ih

2 besedi: hialuronska kislina (HA). To je snov, ki jo vaše telo ustvari naravno, vendar se vaše zaloge s staranjem izpraznijo. Dobra novica je, da lahko ponovno nanesete bolj lokalno IF (in to je veliko, če) je formulacija sestavljena iz dovolj majhnih molekul, da prodrejo v plasti kože. Edinstvena formula HylaFuse™ , ki se uporablja v številnih Dp Dermaceuticals, je sestavljena iz 3 velikosti HA, ki prodrejo v globlje plasti kože. Med tretmajem Dermapen so igle potisnile te čudežne formule še globlje za pomlajevanje od znotraj. Microneedling tudi spodbuja naravno povečanje kolagena , elastina in pretoka krvi za mladosten sijaj tudi v 40-ih letih in več.

Koža v vaših 50-ih

Pogoste skrbi: suhost, akne, odvečni pigment (starostne pege ali melazma) Ne glede na to, ali svoje 50. let preživite, ko trenirate najstnike skozi njihove lastne kožne drame (ki bodo videti popolnoma drugačne od vaših) ali se odpravljate na novo pustolovščino, je čas, da se vrnete … govorimo seveda o vaši koži! Če ste na drugi strani menopavze, se bodo vaši hormoni spet spremenili – estrogeni padejo, androgen pa se dvigne. Morda boste opazili, da je vaša koža tanjša in manj elastična. Tudi če ste se previdno izogibali UV-žarkom, se lahko začne kopičiti odvečna pigmentacija, kar povzroči melazmo ali starostne pege.

Nega kože v vaših 50-ih

Nežno, nežno je vaša mantra. Ne želite uporabljati ničesar ostrega ali abrazivnega na vaši bolj občutljivi koži. Poiščite čistilo, ki ne poškoduje kože ali oljnih olj, vendar razkrije jasnost – TRIFAZNI ČISTILNIK je popoln. In to združite z vlažilno kremo, kot je SKIN VENEER , ki ne le ujame vlago, ampak tudi odbije okoljske nečistoče. V kliniki se odločite za ÜBER PRO piling po tretmaju Dermapen za spodbujanje celičnega obnove in pomlajevanja v nadzorovanem okolju.

Koža v vaših 60-ih in več

Pogoste skrbi: starostne pege, okužbe kože, suhost, globlje gube Pri 60 letih je življenje lahko polno ali blaženo prazno, kot želite. Morda se nameravate upokojiti ali začeti nov poslovni podvig. Zdaj je odličen čas, da ponovno ocenite, kaj vam v življenju služi in kaj lahko opustite. Ena od stvari, ki jo je morda treba prilagoditi? Vaša nega kože! Od vaših 60. let naprej se proizvodnja lipidov v telesu zmanjšuje skupaj s HA ​​in kolagenom. Preprosto povedano, koža se ne obnavlja tako, kot se je včasih. Poveča se tudi vaša občutljivost na UV žarke, zato poskrbite za zaščito pred soncem.

Rutina za nego kože v 60. letih

Čas je, da podvojite svoj vitamin A! Poleg rednega nanosa zdravila RETINAL ACTIVE zvečer poskrbite za dodatno pomlajevanje kože z VITAMIN RICH REPAIR zjutraj. Nadaljujte s svojimi tretmaji Dermapen in nato izboljšajte svoje rezultate s terapijo Dp Dermaceuticals LED™ . Pomlajevalna moč LED krepi tanko in krhko polt. Če še niste, je zdaj čas za vlaganje v Dermapen HOME , da boste lahko izboljšali rezultate iz udobja svojega doma. Prav tako ne morete premagati naše HYLA ACTIVE 3D SCULPTURED MASK , ki ne samo kaplja v hidratantni HylaFuse HA , ampak se tudi ovije okoli ušes in dvigne čeljusti.