Green Peel® - globinsko luščenje kože z zelišči​

GREEN PEEL® - originalna metoda dr.med. Christine Schrammek-Drusio 50 letna uspešna zgodba pri obravnavanju: prezgodnjega staranja kože, gubicah, hiperpigmentacijah, aknah in širokih porah, brazgotinah ter strijah, od sonca poškodovani koži, izgubi elastičnosti na rokah, stegnih in trebuhu, splošno pomlajevanje in regeneracija kože Na voljo so 3 različni Green Peel-i, njihova uporaba je odvisna od individualnega stanja in potreb kože:

Cena

140 / naprej
  • Green Peel Classic | 240€
  • Green Peel Energy | 140€
  • Green Peel Fresh Up | 140€

GREEN PEEL CLASSIC

Originalna metoda Green Peel, ki se izvaja v dveh korakih. Prvi dan naredi Green Peel zeliščni piling s katerim spodbudimo samo regeneracijo in luščenje kože. Postopek je primeren za vsa stanja in tipe kož. Po petih dnevih naredimo beauty nego, kjer v kožo vnesemo aktivne sestavine, ki koži povrnejo hranila in vlago. Vmesnem času se uporabljajo posebni izdelki, ki ojačajo in optimizirajo delovanje zelišč. Postopek se lahko izvaja vsakih 28 dni.​

GREEN PEEL ENERGY

Green Peel, ki je primeren za izredno občutljive kože oziroma kot dobra predpriprava na Green Peel Classic. Postopek se naredi v enem koraku, pri katerem izvedemo piling in kožo nahranimo s aktivnimi sestavinami. Postopek se lahko izvaja vsakih 14 dni.

GREEN PEEL FRESH UP

Party peel – primeren za takojšno osvežitev kože brez izrazitega luščenja. Postopek je primeren za vse tipe kož in se lahko izvaja vsakih 7 dni.

PREJ IN POTEM