BEAUTIFUL LIPS®

Če je pred vami pomemben dogodek in si želite imeti bolj polne in sijoče ustnice, je naš postopek Beautiful Lips to kar iščete. V samo 5 minutah bodo vaše ustnice postale prav to – polne in sijoče. Ustnice najprej očistimo, nato nanesemo hyaluronsko kislino in uporabimo hladno luč. Polne in sijoče ustnice vas bodo spremljale 2 do 3 dni.

Cena

35
 • Čas trajanja: 30 min

Cena

60
 • Čas trajanja: 40 min

Dermionologija

Dermionologija predstavlja razstrupljanje telesa na drugačen način. Telo razstrupimo z negativnimi kisikovimi ioni. Po spoznanjih kvantne fizike smo ljudje električna bitja. Po naravi smo električno pozitivno nabiti. Negativni kisikovi ioni vstopijo v telo skozi kožo, kjer se spojijo s pozitivno nabitimi ioni v telesu, odvije se kemična reakcija – nevtralizacija. Rezultat nevtralizacije je nastanek soli in vode, ki se izločita preko limfnega sistema. Obenem pa nevtraliziramo presežek kislin v telesu, zaradi česar se ustvari optimalno kislo/bazično ravnovesje. Razmerje med kislinami in bazami v telesu je zelo pomembno za delovanje vseh presnovnih procesov v telesu. Razstrupljanje telesa poteka tudi skozi stopala, saj ima vsako stopalo več kot dva tisoč por, skozi katere se lahko izločajo toksini. Po koncu terapije so stopala mokra, kar nakazuje na uspešno razstrupitev telesa. Terapija telesu koristi ne le zaradi preprečevanja acidoze temveč tudi okrepi vezivno tkivo, saj je sinteza kolagena in elastina možna le v razkisanem tkivu. Obenem se izboljša kožna slika, uredi se prebava, deluje tudi preventivno proti artritisu ali osteoporozi. Terapija privede tudi do izgube obsega in zmanjšanja celulita.

IONO - CARE vdihovanje kisika

Metoda vdihavanja kisika izoboljša celični metabolizem celotnega organizma, izboljša videz polti in poskrbi za zdravje telesa in postave. Uporaba maske je preprosta prav tako njena zamenjava. Lahko se uporablja tudi kot samostojna terapija (vdihavanje) ali kot dodatek k negi telesa ali obraza (tudi čez negovalno masko). IONO-CARE vdihavanja kisika: poskrbi, da bo vaše telo v najboljši formi.

Cena

35
 • Čas trajanja: 30 min

Cena

20 / naprej
 • Roke od 30€
 • Stopala, noge boki od 40€
 • Trebuh od 20€
 • Brazilska od 28€

Mehanska limfna drenaža

Mehanska limfna drenaža ima blagodejen učinek na otekle noge in stopala, obravnavamo lahko tudi otekle roke. Prav tako razstrupljamo področja, ki jih je načel celulit, saj iz telesa odstranimo odpadne produkte, ki povzročajo celulit in očistimo telo. Uporablja se tudi za masiranje abdominalne stene (zmanšuje občutek napihnjenosti, pomaga v primeru zaprtja in blaži menstrualne težave). Naša mehanska limfna drenaža je najbolj učinkovita zato, ker se zračne komore v manšetah prekrivajo. Tako se tkivo dejansko v celoti obravnava, limfa se postopoma potiska do limfnih vozlov. Manšete namestimo na roke in/ali noge ter pričnemo. Zračne komore se polnijo z zrakom in širijo od stopal preko nog do bokov in zadnjice ali pa od zapestja do pazduhe. Ritmično valovanje je izredno prijetno. Mehanska limfna drenaža traja 30 minut. Občutek polnega mehurja je dokaz, da je limfna drenaža delovala.

DERMABRAZIJA

Dermabrazija je preizkušena metoda, ki izvira iz kurativne kozmetične panoge. Natančno vendar nežno peskanje s kristali aluminijevega oksida skupaj z različnimi nastavki omogoča široko uporabo aparata. Metoda je primerna za odebeljeno kožo, odpravljanje pigmentacijskih nenormalnosti in površinskih brazgotin, za nečisto kožo in odpravljanje gub. Dermoabrazija kot globoka regeneracija za kožo zmanjša pore zaradi česar je kožna slika lepša in kožo pripravi na aktivne sestavine, ki bolje prodrejo v kožo. Še več, poveča se sinteza kolagena in elastina, kar vodi k opaznemu zmanjšanju globine gub. Na voljo so grobi kristali za globoki peeling in fini kristali za poliranje. Aparat ima posebno močan motor za odlično cirkulacijo kristalov.

Cena

40
 • Čas trajanja: 30 min

Cena

55
 • Čas trajanja: 1 ura

MESOCARE®

Mesocare® (elektroporacija in elektromehanska stimulacija) Elektroporacija pomlajuje kožo in zmanjšuje gube z infiltracijo visoko učinkovitih aktivnih snovi in kozmetičnih izdelkov brez potrebe po iglah ali brizgah. Myolifting krepi in profilira obrazne mišice s pomočjo elektromehanske stimulacije. Miolifting se izvaja ciljno z do osmimi elektrodami (pasivna gimnastika). Nega je prijetna in stranka lahko intenzivnost prilagodi sama z daljinskim upravljalnikom. Najmanjša intenzivnost pulza je dovolj za doseganje vidnih in dolgotrajnih rezultatov.

SPM® - originalna vakuumska masaža

Ko je koža utrujena in nagubana, omogoča SPM ponovno rojstvo. Z uporabo SPM se poveča kožna presnova. Celice prejmejo več krvi in posledično več kisika ter hranilnih snovi, kar je bistvenega pomena za povečano delitev celic. Rezultat je pogostokrat viden že po prvi obravnavi: koža postane vidno zdrava in gladka od znotraj navzven.

Cena

35 / naprej
 • Obraz: 35€
 • Telo: 47€

Elektrolipoliza

Lipoliza je proces razgradnje maščobe v maščobnih celicah pod vplivom encimov. Z našim postopkom elektrolipolize je to možno storiti od zunaj. Elektrode v obliki trakov namestimo na del telesa, ki ga želimo obravnavati in pričnemo. Elektrode prevajajo blage električne dražljaje, ki prodrejo v maščobne celice in povzročijo razgradnjo maščob. Postopek je varen in zelo učinkovit, saj pri prevajanju električnih dražljajev ne prihaja do izgub.

1

Kaj je celulit?

Celulit ni moderen pojav, obstaja že od samega začetka. Pred tremi desetletji je prizadel celulit eno od treh žensk nad 30. letom starosti. Od konca 70. dalje ima celulit vedno več žensk, ki so vedno mlajše. In ne prizadene več samo žensk temveč tudi moške. Razloge za to gre iskati v hitremu način življenja, ki onemogoča redno prehranjevanje in gibanje. Vrh vsega je določena hrana, ki jo uživamo hormonsko obdelana. Proizvajalci hrane so pričeli prav v 70. letih dodajati umetne hormone v prehrano za živino. Še posebej v uporabi je bil derivat progesterona, ki slabi vezivno tkivo in omogoča pospešeno pridobivanje teže. Kaj pravzaprav je celulit? Celulit so napihnjene in povečane maščobne celice, ki se lahko povečajo tudi do 10x in v katerih se skladiščijo neporabljene hranilne snovi in smeti, ki ostanejo po koncu celičnega izgorevanja. Celulit se pojavi v obliki šibkega vezivnega tkiva z brazdami in jamicami na koži stegen, zadnjice in trebuha. Edini način za obvladovanje celulita je skozi diferencirano celulitno terapijo (DCT®), saj moramo za učinkovit boj stimulirati limfni obtok in presnovo maščob ter učvrstiti vezivno tkivo.

Podjetje H&BCC d.o.o. je zastopnik nemškega podjetja Weyergans High Care AG. Na podlagi znanstvenih raziskav in številnih inovacij vam nudimo kvalitetne kozmetične proizvode, vrhunske kozmetične in medicinske aparate ter prehranska dopolnila. Weyergans High Care AG je lastnik številnih patentov in je prisotno v več kot 40 državah po svetu. Weyergans je blagovna znamka za ljudi, ki želijo pozitiven body image. Ime je sinonim za vrhunsko nego kože in izboljšanje telesnega počutja. Lastne znanstvene raziskave, številne inovacije ter zavezanost k ekologiji so osnova za celovite produkte in obravnave. Ti so ustvarjeni za ljudi, ki v življenju iščejo srečo, uspeh, trdne medosebne odnose in pravičnost, kot tudi zdravje, čustva in subtilno spolno privlačnost. Weyergans pomeni pozitivno zavest o življenju in aktivno druženje. Zaradi zagotovljene vrhunske nege je blagovna znamka med prvimi v svetu na področju lepote in zdravja.