Tretmaji Weyergans

Podjetje H&BCC d.o.o. je zastopnik nemškega podjetja Weyergans High Care AG. Na podlagi znanstvenih raziskav in številnih inovacij vam nudimo kvalitetne kozmetične proizvode, vrhunske kozmetične in medicinske aparate ter prehranska dopolnila. Weyergans High Care AG je lastnik številnih patentov in je prisotno v več kot 40 državah po svetu. Weyergans je blagovna znamka za ljudi, ki želijo pozitiven body image. Ime je sinonim za vrhunsko nego kože in izboljšanje telesnega počutja. Lastne znanstvene raziskave, številne inovacije ter zavezanost k ekologiji so osnova za celovite produkte in obravnave. Ti so ustvarjeni za ljudi, ki v življenju iščejo srečo, uspeh, trdne medosebne odnose in pravičnost, kot tudi zdravje, čustva in subtilno spolno privlačnost. Weyergans pomeni pozitivno zavest o življenju in aktivno druženje. Zaradi zagotovljene vrhunske nege je blagovna znamka med prvimi v svetu na področju lepote in zdravja.

1

Kaj je celulit?

Celulit ni moderen pojav, obstaja že od samega začetka. Pred tremi desetletji je prizadel celulit eno od treh žensk nad 30. letom starosti. Od konca 70. dalje ima celulit vedno več žensk, ki so vedno mlajše. In ne prizadene več samo žensk temveč tudi moške. Razloge za to gre iskati v hitremu način življenja, ki onemogoča redno prehranjevanje in gibanje. Vrh vsega je določena hrana, ki jo uživamo hormonsko obdelana. Proizvajalci hrane so pričeli prav v 70. letih dodajati umetne hormone v prehrano za živino. Še posebej v uporabi je bil derivat progesterona, ki slabi vezivno tkivo in omogoča pospešeno pridobivanje teže. Kaj pravzaprav je celulit? Celulit so napihnjene in povečane maščobne celice, ki se lahko povečajo tudi do 10x in v katerih se skladiščijo neporabljene hranilne snovi in smeti, ki ostanejo po koncu celičnega izgorevanja. Celulit se pojavi v obliki šibkega vezivnega tkiva z brazdami in jamicami na koži stegen, zadnjice in trebuha. Edini način za obvladovanje celulita je skozi diferencirano celulitno terapijo (DCT®), saj moramo za učinkovit boj stimulirati limfni obtok in presnovo maščob ter učvrstiti vezivno tkivo.

SPM® - SUCTION PUMP MASSAGE

Učinkovit aparat za izvajanje več različnih terapij. S pomočjo vakuuma lahko odstranimo celulit po celem telesu, napnemo kožo in okrepimo vezivno tkivo, omilimo gube na obrazu in učvrstimo prsi. Z aparatom lahko tudi masiramo razbolele predele in izvajamo limfno drenažo. Z uporabo vakuuma pospešimo krvni obtok na predelu telesa, kjer ga uporabljamo. Na področjih s celulitom maščobne celice prejmejo več krvi in posledično več kisika ter hranilnih snovi. Na ta način se pospeši izgorevanje maščobnih celic, celulit se zmanjša. Obenem se poveča delitev kožnih celic. Na predelu prsi zaradi povečanega pretoka krvi, fibroblasti začnejo proizvajati več kolagena in elastina, ki je odgovoren za napeto kožo. Prav tako se poveča delitev kožnih celic. Uporaba vakuuma na obrazu pa pomeni ponovno rojstvo kože. Poveča se kožna presnova in delitev kožnih celic. Rezultat je pogostokrat viden že po prvi obravnavi: koža postane vidno zdrava in gladka od znotraj navzven SPM® se uporablja na obrazu, dekolteju, prsih, rokah, trebuhu, zadnjici in nogah, primeren je za vse tipe kože.

DERMABRASION

Dermoabrazija je preizkušena metoda, ki izvira iz kurativne kozmetične panoge. Natančno vendar nežno peskanje s kristali aluminijevega oksida skupaj z različnimi nastavki omogoča široko uporabo aparata. Metoda je primerna za odebeljeno kožo, odpravljanje pigmentacijskih nenormalnosti in površinskih brazgotin, za nečisto kožo in odpravljanje gub. Dermoabrazija kot globoka regeneracija za kožo zmanjša pore zaradi česar je kožna slika lepša in kožo pripravi na aktivne sestavine, ki bolje prodrejo v kožo. Še več, poveča se sinteza kolagena in elastina, kar vodi k opaznemu zmanjšanju globine gub. Na voljo so grobi kristali za globoki peeling in fini kristali za poliranje. Aparat ima posebno močan motor za odlično cirkulacijo kristalov.

MESOCARE®

S pomočjo električnih impulzov potiskamo aktivne sestavine (kozmecevtike Weyergans High Care Active Line) v globlje plasti kože (elektroporacija), kjer s svojim delovanjem pospešijo celično delovanje in pozitivno vplivajo na kožno sliko obraza in dekolteja. Neškodljivi električni impulzi, ki delujejo na zgornje membrane, za kratek čas odprejo mikro kanale v koži. Zato lahko aktivne sestavine dosežejo globlje plasti kože brez pomoči injekcij. MESOCARE® predstavlja sodobni način transportiranja snovi kot so npr. hialuronska klislina, vitamini in proteini v kožo obraza, vrata in dekolteja. Saj prava lepota prihaja od znotraj. Na voljo so različni programi in elektrode za izvajanje mezo liftinga ali mezo drenaže. Že po nekaj terapijah je koža bolj gladka in z manj gubami.

IONO - CARE vdihovanje kisika

Naprava za vdihavanje kisika.

Metoda vdihavanja kisika izoboljša celični metabolizem celotnega organizma, izboljša videz polti in poskrbi za zdravje telesa in postave. Uporaba maske je preprosta prav tako njena zamenjava. Lahko se uporablja tudi kot samostojna terapija (vdihavanje) ali kot dodatek k negi telesa ali obraza (tudi čez negovalno masko). IONO-CARE vdihavanja kisika: poskrbi, da bo vaše telo v najboljši formi

IONO-CARE vdihavanja kisika: poskrbi, da bo vaše telo v najboljši formi.

Anti-ageing s pomočjo kvantne fizike

Inovativna metoda zdravljenja, ki obljublja trajne rezultate Ljudje smo električna bitja. Ta osnovna izjava iz kvantne fizike poudarja novo kozmetično zdravljenje za nego obraza in dekolteja. Cilj: vidno pomlajena koža in regeneracija po samo nekaj tretmajih. Bio-fiziologi pravijo, da smo ljudje električno pozitivno (+) nabita bitja. To imamo skupno z vsemi živimi bitji na Zemlji. Življenje iz vidika fiziologa pomeni: metabolizem. Da lahko metabolizem v telesu funkcionira potrebujemo električno negativni (-) naboj za dopolnitev pozitivnega naboja. Samo kadar se (+) in (-) srečata v naših celicah so pogoji za metabolizem in življenje izpolnjeni. Ni življenja brez elektrike Električno negativni naboj nam zagotavlja kisik. To je razlog, da moramo dihati. Vsaka molekula kisika (O2) prenaša določeno količino električno negativnega naboja, negativne ione. Molekule O2 prostovoljno prenesejo ionski tok na celice. Če telo nima te energije za nekaj minut, umremo. Staranje je energetska kriza Zrak vsebuje 21% kisika. Pljuča pa prenesejo samo četrtino te dragocene energije v organizem. Ostalo je izdihano nazaj neuporabljeno. Z višanjem biološke starosti pa naše telo potrebuje več energije kot omogočajo naša pljuča. Razlog za to je naravna degeneracija naših organov. Telo se mora takrat odločiti, kako razdeliti zahtevan negativni naboj. Najprej se odloči v korist naše najpomembnejše mišice, srca. Nato so oskrbljeni z energijo naši drugi vitalni organi, vranica, jetra in ledvice, ki jim sledijo kostne strukture, vezivno tkivo in čisto na koncu tudi koža. Tako da naš največji organ, koža, prva trpi zaradi energijske krize. Z višanjem starosti se posledično nezadostno delijo celice: koža postane tanjša in izgubi elastičnost.

Čvrsta koža skozi kvantno fiziko

Ta pristop, ki temelji na načelu kvantne fizike, daje novi anti-ageing metodi v kozmetiki ime: dermionologija, sestavljena iz »derm« (koža) in »ion« (električno nabiti delec). Metoda je bila razvita v Nemčiji in registrirali so patent. Svetovni javnosti je bila prvič predstavljena spomladi 2010 in prejela odmeven odziv tako od specialistov kot od uporabnikov.

Prijetna obravnava

Obraz je očiščen kot po navadi. Potem je »Dermio Top Head« nameščen na glavo stranke. Ta ionska napa izgleda malce vesoljsko in malce kot potapljaški zvon. Tukaj ni nikakršnega strahu za klavstrofobijo, saj so oblikovalci pazili na to. Ionska napa je s cevjo povezana do naprave, ki avtomatsko poskrbi za vse ostalo: zrak iz prostora se izsesa noter, se očisti prahu, bakterij ali virusov ter se električno privede nazaj do odprtine. Medtem ko je v okoljskem zraku od 500 do 1000 negativnih ionov na cm2 (po nevihti ali v bližini slapov jih je v svežem zraku do 4000), naprava poviša to število za nekajkrat več. V napi je električni negativni naboj skoncentriran tako, da prodre skozi zgornji sloj kože do središča delovanja, kožnih celic. Negativni ioni so »površinski«, kar pomeni, da prodrejo kot električni tok skozi elektro prevodni material, v tem primeru skozi našo kožo.

Enostaven za uporabo

V kožnih celicah je želen učinek dosežen pod vplivom negativnih ionov: v podkožnem tkivu je metabolizem spontano aktiviran in celična delitev se poveča prav tako, kot v mladosti. Rezultat tega je krepitev kože in boljša kohezija ekstracelularnega matriksa (ECM). O takšnem rezultatu se je lahko do zdaj samo sanjalo, vendar se tukaj proizvaja po skoraj naravni poti.

Takoj vidni rezultati

Strankam se obravnava zdi prijetna, saj sedijo ali ležijo na namenskem stolu ali počivalniku v sproščeni pozi 20 minut (kot dodatna obravnava med čiščenjem in masko) ali 30 minut (npr. serija po 10 obravnav s ciklom regeneracije kože po 28 dni). Slišijo pomirjajoč zvok in čutijo rahlo mravljinčenje kože. Ker je med obravnavo skoncentrirana energija tudi vdihana, ima preostali organizem prav tako korist zaradi negativnih ionov, kakor med aero ionsko inhalacijsko terapijo, zaradi katere si veliko ljudi privošči dodatne počitnice. Stranke takoj postanejo bolj mirne in zbrane, veliko od njih tudi zaspi.

Close Menu
×
×

Cart