MAJA

"Če se spremeni psihično stanje človeka, se ta sprememba odrazi tudi na njegovem telesu, in obratno - če se spremeni videz telesa, se spremeni tudi psihično stanje.(Aristotel)

Small_

Maja je pozitivna in s svojo strokovnostjo ter individualnim pristopom nudi strankam visok nivo kozmeticnih storitev, ki je rezultat njenih nenehnih izobraževanj in izpopolnjevanj doma in v tujini.Po zakljuceni srednji poslovni šoli, sta jo njena vedoželjnost in veselje do kozmetike vodila k izobraževanju za kozmeticarko.

Zavedajoč se pomena nenehnega pridobivanja novih znanj in izpopolnjevanja v kozmeticni stroki si je leta 2005 pridobila certifikat za LCN umetne nohte, že naslednje leto certifikat za HOT STONE masažo z vrocimi kamni in certifikat za EGO-individual cosmetic, individualno nego obraza pri dr. Josef Vitalis, leta 2007 certifikat AYUROVEDA prve stopnje, leta 2008 certifikat Massaggio Olistico, leta 2010 certifikat za Tuina masažo in aromaterapijo in istega leta na Dunaju certifikat za Lava Shells Massage.

V svojem salonu med drugim nudi tudi storitev in prodajo izdelkov vrhunsko kozmetiko Gertraud Gruber. V letu 2014 je diplomirala in si pridobila naziv organizatorka velneških storitev.​

V svojem salonu med drugim nudi tudi storitev in prodajo izdelkov vrhunske kozmetige Gertrard Gruber.

Salon Estetika Maja najdete v središču mesta Ljubljana na Malem trgu 8.