You are currently viewing Teden kozmetičnih salonov

Teden kozmetičnih salonov

  • Post author:
  • Post category:Novice

Med 18. in 23. marcem bo potekal vseslovenski dogodek pod okriljem Slovenskega kozmetičnega združenja: Teden kozmetičnih salonov.

Za to priložnost sem vam pripravila dve posebni ponudbi, ki ju lahko izkoristite od 18. do 23. marca. Ne zamudite to priložnost in si čim prej rezervirajte svoj termin.

1. PONUDBA: Paket 4 tretmajev za trajno odstranitev dlak – bikini predel (4 x 7 min)

+ darilo: Masažna svečka SECRET

Drage dame, v salonu Estetika Maja v centru Ljubljane se lahko naročite na trajno odstranitev dlak z aparatom Or-Light s tehnologijo SPL, ki je 3x hitrejši od ostalih aparatov na trgu.

Čas med posameznimi bliski je samo 1 sekunda. Povrhu vsega pa tehnologija razpršene svetlobe povzroča manj bolečine kot laserska svetloba.
V paketu dobite 4 tretmaje za 199,00 € za odstranitev neželenih dlak na bikini predelu (po želji: brazilski ali navadni bikini).

Trajanje posameznega tretmaja za bikini predel je cca 15min.

Za vas sem za to priložnost pripravila prav posebno darilo, ki vam bo polepšalo trenutke v dvoje. Ob zakupu 4 tretmajev SPL za trajno odstranitev dlak – bikini predel – vam podarim masažno svečko SECRET, ki čudovito skrbi za kožo, tako da je dobro navlaži in jo obda s privlačnim vonjem.

Cena ponudbe: 199 eur
Naročite si svoj paket: 01 232 15 89 ali info@estetikamaja.si

2. PONUDBA: Paket 4 tretmajev vakumske masaže za odstranitev celulita (4* 30 min)

+ darilo: ob koncu lepotnega tretmaja vam nudim 15 min ročne limfne drenaže

V salonu Estetika Maja v centru Ljubljane uporabljamo kvalitetne kozmetične proizvode, vrhunske kozmetične in medicinske aparate podjetja Weyergans.
Spoznajte učinkovit način za odstranjevanje trdovratnega celulita s pomočjo vakumske masaže z aparatom SPM® – SUCTION PUMP MASSAGE podjetja Weyergans.
SPM je učinkovit aparat za izvajanje več različnih terapij. S pomočjo vakuuma lahko odstranimo celulit po celem telesu, napnemo kožo in okrepimo vezivno tkivo , pospešimo krvni obtok na predelu telesa, kjer ga uporabljamo. Na področjih s celulitom maščobne celice prejmejo več krvi in posledično več kisika ter hranilnih snovi. Na ta način se pospeši izgorevanje maščobnih celic, celulit se zmanjša.

Rezultat je pogostokrat viden že po prvi obravnavi: koža postane vidno zdrava in gladka od znotraj navzven.

Da bo učinek še boljši, vam podarjam na koncu tretmaja še 15 minut ročne limfne drenaže, s katerim se bo pospešilo odstranjevanje odpadnih snovi iz vašega telesa.
+ darilo: ob koncu lepotnega tretmaja vam podarimo 15 min ročne limfne drenaže

Cena ponudbe: 140 eur
Naročite si svoj paket: 01 232 15 89 ali info@estetikamaja.si