You are currently viewing Teden kozmetičnih salonov 2020 november

Teden kozmetičnih salonov 2020 november

  • Post author:
  • Post category:Novice

1. PONUDBA 

Nega obraza Histomer Vitamin C, 50 minut

Nega obraza ki temelji na stabilni čisti ter izvorni obliki Vitamina C. Spodbuja nastanek novih kolagenskih vlaken, osvetljuje polt in progresivno odstrani temne madeže. Vitamin C povečuje imunsko obrambo in odpornost proti stresu, ki ga povzroča onesnaženo okolje in sprememba letnih časov. Krepi kapilare v krvi in zmanjša pordelost kože.

+ darilo: IONO – CARE vdihovanje kisika : poskrbi, da bo vaše telo v najboljši formi

Cena ponudbe: 45eur
Naročite se: 01 232 15 89 ali info@estetikamaja.si

2. PONUDBA

Učvrstitev prsi , 40min 

Dvigovanje, oblikovanje in učvrstitev prsi. Metodo je razvil dr. Weyergans, ki je življenje posvetil razvoju lepotilnih metod. Metoda je uveljavljena in patentirana, po svetu se izvaja že več kot 20 let.
 Posebna aplikatorja se namestita na prsi in povežeta z aparatom. Ta samodejno uravnava tlak v aplikatorjih tako, da se izmenjujeta pozitivni in negativni tlak. Podtlak spodbuja krvni obtok in limfni pretok ter tako aktivira presnovo v celicah vezivnega tkiva. Na ta način encimi proizvajajo več kolagena in elastina. Zaradi tega je vezivno tkivo bolj prožno in čvrsto. Prsi postanejo bolj polne. Pri terapiji uporabljamo serum za zgoščevanje kože, ki spodbudi nastajanje novih celic, kar pripomore k še boljšim rezultatom.


 + darilo: IONO – CARE vdihovanje kisika : poskrbi, da bo vaše telo v najboljši formi

Cena ponudbe: 55eur
Naročite se: 01 232 15 89 ali info@estetikamaja.si